S-vall!

Igår for vi till S-vall för att hälsa på barnens farmor & farbror,faster & kusiner!

det var en supertrevlig & mysig dag!

först när vi kom till S-vall var det att åka till Media Markt & Toys r us, för grabbarna hade ju storbörsarna med sig...   :)

de fick pengar av min mamma & pappa till att inhandla inlines, så det gjorde dom, supersnygga & bra verkade dom!

sedan shoppade dom nya Wii Sport Resort, vilket kanonspel alltså!  helt ortoligt vilka grejer det finna! dyrt var det, men det är nog pengarna värt...  de har blitt som tokiga i det spelet redan..  :)

på toys r us handlade Hampus upp alla sina pengar... på en enda sak.. eller det var ju 10 saker i, han köpte Ben 10 -gubbar...  han älsakr Ben 10.. så då köpte han dessa gubbar..  så det var han väldigt nöjd med

Anton han ville spara sina pengar tills vi åker till Östersund- som vi är på väg nu till!  bara de andra i min familj blir klara snart..   :)

efter shoppingen i Birsta åkte vi sedan ut till barnens farmor, där var vi sedan ända tills kvällen, det var jätteskoj, blev bjudna på god middag oxå!

vi kom hem vid 21 tiden, då kunde jag nästan inte kliva ur bilen.. men jag haltade in & la mig på soffan & kollade sedan när grabbarna spelade nya spelet ända till 24 !  så de sov mkt länge idag...   :)

Nu är vi som sagt på väg till min kusin Magnus Mårtensson, i Östersund! vi ska sussa över där i hans nya lägenhet tills imorrn, sedan blir det att bada hela dagen lång på deras äventyrsbad ! så trist att jag inte kommer att kunna åka några skojiga kanor.. men jag trivs bara jag får se barnen ha skoj!

jag garderar mig med att ta med kryckorna om det blir så illa att jag måste anv'ända dom... men igår behövde jag inte det, och vi gick ändå en hel del... vistt fick jag ont som fan, men jag e tjurig jag!

Nä nu tror jag att de andra börjar bli klara... dax att sätta sig i bilen... många kramar till er alla!

& ta hand om er...  <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0