Soool!

Härligt väder ute idag! fast inte så himla varmt, inte än iallafall!

grabbarna , de 2 äldsta vaknade vid 5:30... pigga & alerta.. :)

de 2 mindre killarna sov "ända" tills 7 tiden.. sedan dess har det varit full speed härhemma!

dataspel,studsmattehoppande... varvat med lite pannkaka är vad som har hunnits med! de hade "Talang" tävling ute på mattan...  väldigt duktiga var dom!  :)

Nu ska jag strax skjutsa hem killarna till Forsmo, sedan drar jag & Anton, Hampus til Sandra en sväng, efter det åker vi nog en sväng till min mor & far oxå!

sedan kommer vi noig hem lagomt tills T klivit upp.. han har jobbat natt.

Åh vad jag blir sugen att plantera lite blommor nu! tänk om jag haft lite mer pengar... kanske ska önska mig presentkort på bodens när jag fyller år...

det ser så jädra trist ut med dessa halvdöda ljung som jag har i lådorna på altanen... och jag skulle vilja kunna kratta oxå! alla dessa "vanliga" göromål... varför ska det vara så jädra svårt ! nu vill jag ha en bra & stark rygg igen!! jag tränar & gör alla uppgifter jag fått, men jag tycker inte det händer nånting.... blää!

nä nu drar jag ut i solen igen..jag blir ännu mera rastlös nu när jag är sjukskriven... less less less...

kram på er!


Kommentarer
Postat av: nathalie

sv: Jaag har inte tagit bort din kommentar. Det är bara du som kollade på fel inlägg. ;) kolla på inlägget "titta vad jag fick igår?" så finns din kommentar där. :) Skulle aldrig ta bort en fin kommenter som är ifrån kära kusin! :) <3

KRAM <3

2010-04-25 @ 10:06:59
URL: http://nathalienaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0