Vilken soldag!

Ja vilken soldag det var igår! underbart!

vi var utomhus hela dagen nästan, jag tog en kratta härhemma i tron om att jag nog skulle kunna kratta liiite iallafall...  hehe.. men det blev väldigt lite, men bättre än inget alls!

man blir finurlig när man inte klarar vissa grejer har jag insett.. igår tog jag & satte mig på altanen, fick blomlådorna & jorden alldeles nära mig, sedan trixade vi till det så att jag utan att antränga mig allt för mycket klirrade att plantera alla penseer! så fint blev det! man tänker ut lösningar på det mesta faktiskt! sedan målade jag faktiskt en blomkruka/trehjuling oxå! dalablå, vart hur gulligt som helst, kommer ev bilder sedan!

och nu när snön smält bort, så kan barnen äntligen vara i sin koja i våran lill-skog !  numera ser man nästan inte röken av kidsen, de grejar & bygger & fixar i sin koja med grannbarnen!

jag gick dit & kollade igår, och de visade mig att de gjort sängplatser-av halm, pekade ut deras toaletter..  :)  nu håller dom på att fixa sittplatser, av brädor- det blir jättefint! jag fick en egen nyckel dit oxå...  :)  en kotte som de täljt av så den är formad som en nyckel..  :D

jag gillar att barnen vistas ute mkt !

Idag ska Hampus ta hem en kompis, Noak, och jag ska strax iväg & träna lite... var iväg i går oxå, känns ganska OK..

 

Imorgon efter jag lämnat barnen på skolan skall jag ner till Angelica i Björkå, hon skulle visst göra något med betong- gjuta figurer,hjärtan & annat man kunde forma till... ska bli kul ! där blir jag nog tills jag ska hämta barnen!

längesedan jag var till min Angel..  <3

nä nu måste jag hä ner mig på niphälsan... idag siktar jag på att cykla 30 min !  :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0