Länge sen sist....

Hello friends!

Nu var det länge sedan jag gjorde nåt inlägg känns det som... !

Först var vi ju i Östersund förra veckan & hälsade på mina gulle-kusiner Mange & Micke, alltid lika skoj att träffa dom ! :)

Där gjorde vi Östersund & Storsjöyran med grabbarna våra, var & kikade lite på stan... va på Storsjöbadet... åsså sista dagen var vi på Frösö Zoo med Mange & Micke ! grabbarna var överlyckliga att Mange & Micke följde med på Zoo !  :)

Killarna hade ju sålt grejor på loppis innan resan, så de hade ju fickpengar att handla för, de handlade riktigt bra grejor ! bl.a fotbollströjor, en speciell sorts keps.. det ska ju vara en viss sorts kepsar nu när killarna blivit stora...  :) åsså köpte de tillsammans, World Cup 2010 spelet till Wii, som jag kan säga, är väldigt poppis att spela just nu för grabbarna !

Jag & T vi inhandlade faktiskt , som vanligt, inte nåt ! vi är ju inga "prylmänniskor" direkt...

Sedan kom vi hem i fredagskväll, då visade det sig att vårt internet var puts väck ! och det har det vart ända tills idag... därav att jag inte gjort nåt inlägg...

Annars, har jag jobbat, det går rätt bra... kan inte säga att det går superenkelt.. då skulle jag ju ljuga.. men jag hoppas att sakta med säkert, kommer jag med min träning att ha stärkt min rygg så att jag pallar med heltid igen..

Imorrn är det dax för jobb igen, sedan efter jobbet, ska jag & Anton till min frissa & klippa oss! jihooo!  jag ser föööör hemsk ut just nu  kan jag säga... alldeles för långt...

Igår & Idag har vi vart på minigolfen & grabbarna har fått träna lite oxå! har ju glömt att säga att de ska börja i golf.. Anton ska vara med i sin 1:a tävling nu på torsdag ! tro ni att han längtar eller?  :) grejen är den att både Anton & Hampus är superduktiga, och det är inte bara vi , som är deras föräldrar säger..utan de är verkligen duktiga! kul att båda grabbarna hittat en grej de har gemensamt, minigolf ! de e grejer det !

På fredag, då är det äntligen dax för Diggiloo! det är ju sååå himla bra! det blir 3:e året vi åker .. och man blir aldrig besviken! grabbarna har tjatat i flera dagar om detta nu...  :)

sedan har man ju så gulliga päron... igår kom mamma & stack en stor peng i min hand & sa att "ha så kul på Diggiloo" .. hon bjöd oss på biljetterna... snällaste mamma & pappa...  <3

Nä, nu ska jag & lilleman kolla klart på julkalendern: Trolltider ! lite skoj & kolla på julkalendern mitt i sommarn...  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0