Liten sjukstuga..

Hampus lilla stackarn har varit vaken ett par timmar inatt, gråtit över ont i öronen.. men somnade tillslut.. när han klev upp var han täppt i näsan, men ingen huvudvärk eller öronvärk, och bäst av allt, ingen feber!

Men han har tagit det lungt idag.. legat & kollat tv, va med mig när jag hämtade Anton & Erik på skolan.. han fick alvedon & nässpray nu innan han somnade ikväll, så vi får se hur han mår imorrn.. tveksam om det blir skola för honom.. tror han får vara hemma en dag till...

Annars har vi inte gjort så mkt idag.. har inte fått veta nåt nytt från varken rehab, eller f-kassan.. det börjar bli rikitgt jobbigt nu med det ekonomiska.. att inte haft någon insättning på mitt konto sedan i december, nu börjar våra slantar att ta helt slut... inte kul alls... :(  vi är gaaaanska fattiga nu.. i jämförelse med vad vi var förut... men som sagt, det finns ju alltid de som har det värre.. vi har ju iallafall tak över huvudet...

Vi har pysslat ihop 18 st inbjudningskort till Antons kommande 9-årsfest ! han ska få bjuda hem hela klassen hit på fest !  sent in på kvällen... ända tills klockan 21 !  :)

men det är ju några veckor dit..  men lika bra att göra korten i tid..

Nä nu ska jag ut & kolla på nätet om olika utbildningar hade jag tänkt!

b.la behandlingsassistent & fritidspedagog !  spännande....   :)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Tufft med försäkrinskassan. Men vad kul med utbildningarna. Du skulle passa som bägge :o) Här är det också sjukstuga nu. Alf och jag är jätte förkylda, också täppta i näsorna... Krya på Hampus, kram!

2010-02-11 @ 08:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0