Till slut så...

..har jag fått kommit i väg på röntegn för ländryggen!

men vad det satt långt inne innan jag kom iväg... jag har ju suttit & väntat i 2 veckor på att få remissen hemskickad så jag kan gå dit.. men ingen remiss har ju kommit, inte så heller imorse när jag kollade posten... då var jag riktigt irriterad på läkarn som inte skickat den till mig, inte heller har han hört av sig tillbaks till mig efter alla 5 ! mail jag skickat till honom angående denna rygg, och vad som skall göras åt den... snacka om att jag känner mig totalt ignorerad av denna doktorn!

så jag mailade en annan person på VC-min sjukskrivningskooordinator.. hon kollade i röntgenregistret..och jomenvisst! där fanns min remiss ! så det var bara att kila på röntgen idag då!

tänkt om någon hade talat om för mig oxå att jag fick komma dit... istället för att sitta & vänta & vänta...men tur att man får tag i folk som kan hjälpa en...

pappa var snäll & kom hit & barnvaktade killarna, som idag fick vara hemma från skolan, de var båda två riktigt hostiga imorse.. och hängiga... men nu ikväll har de varit som vanligt igen, och de har ingen feber, så imorrn skall de få gå på skolan !

nu är jag bara trött , har ont & är allmänt less... så nu går jag & lägger mig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0