Anton-dagen ! <3

I dag hurrar vi för Anton på namnsdagen !

Denna helgen har gått fort..fort fort... har försvunnit i ett nafs!

i fredags hade jag besök av Madde & barnen, de hade med en sådan underbart vacker blomma , formad som ett stort hjärta.. som jag fick av dom.. gulle- Madde..  jag blev så paff, och frågade varför jag fick den.. jo, för att du behöver den, svarade hon..  vad glad jag är för att man har så gulliga & omtänksamma vänner... älskar er Madde..  <3

den står nu i alla sin vackra prakt på mitt köksbord!

sedan på kvällen när dom farit hem, kom en kompis till Anton & sov över...

sedan igår, Lördag, så vaknade jag klockan 07:00 av de låg & sjöng inne på rummet..  :) härligt att vakna till skönsång på morgonen...  :)

vid 16 tiden igår for vi till Forsmo för att vara med då dom invigde den nya skridskobanan där, det va jättetrvligt!  de bjöd alla på korv, saft ,kaffe, sedan fick alla barn godispåsar !  jättemysigt var det! när bandet var klippt till skridskobanan, så släckte dom ner, sedan var det en massa stora festliga raketer som smälldes av i luften !  riktigt mäktiga !!  där var vi, barnen åkte skrillor i nån timma, sedan kom Anton på att han skulle stanna hos sin kompis, som sovit över hos oss i fredags, där skulle Anton sova igår, eftersom den pojken var med oss dit, och att han bor i Forsmo, så funkade det ju hur bra som helst!!

Jag & Hampus var & hämtade honom i dag, sedan vart vi bjudna på supergott fika hos min fader..skall lägga in receptet här sedan !  för ni förstår, det är från min kära pappa som många av dessa recept jag har inlagda här komemr ifrån !

sedan var det bara att åka hemåt för middag, sedan har vi haft 2 innebnadymatcher med grabbarnas innebandylag.. de vann båda matcherna!  tjoho!

Nu ska jag lägga mig på en spikmatta som jag fått låna av min snälla granne! <3  ska testa hur jag reagerar på den....

Imorrn hoppas jag på att få remissen till den andra röntgen jag ska på... sedan ska Hampus få fara & bada lite på badhuset, han & Elias !  Anton skall åka dit med fritids imorrn oxå!

nu ska jag lämna er vänner... för denna gången!

kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0