Ny vecka!

Hejsan på er !

Så har vi måndag igen då.. tycker att veckorna går fort nu.. även fast jag "bara" är hemma..

nu börjar det se ut som en soptipp härhemma snart oxå.. :)

Gårdagen var jag & killarna hemma & myste.. Hampus hade en kompis här , Anton han gick på prommis med grannarna ner till älven & kikade lite..

sedan vid 14 tiden var det dax för oss att fara iväg till Långsele på Antons hockeyträning.. jättefin plan de har där förresten!  Hampus & Loke de lekte som vildar i de jättesnöhögar som fanns där.. :)
Anton tyckte att träningen hade vart jätteskoj- helst när den var utomhus !!

Direkt efter träningen där for vi in till staden & hämtade T som jobbat, sedan swishade vi till Valla för det var då dax för grabbarnas innebandymatcher !
matcherna gick jättebra, vinst i båda.. Anton & Hampus gjorde tillsammans 10 mål.. duktiga killar!  :)
F.o.m nästa söndag kommer killarna inte att spela i samma lag, Hampus "Hajarna" kvarterslaget i fotbollen, skall starta innebandylag!-kul!
så nu blir det ju mer jämna matcher... med "småttingarna" i ett lag, och "storkillarna" i ett lag.
så " superhjältarna" Antons lag, blir uppflyttat i en högre grupp nu, bra att det blir någon ordning på det nu!

Idag ska jag bara ligga & vila mig på soffan.. har haft en hemsk natt, som i vanlig ordning slutade med att jag somnade på soffan.... det enda ställe där det känns någorlunda för min rygg att sova på nuförtiden.. men för resten av min lite för långa kropp är det inte bekvämt...
sedan när jag hämtar killarna på skolan ska Noak & Loke hänga med oss hem oxå !
kanske blir det lite skidåkning härhemma för Anton & Hampus ikväll oxå.. de har ju blitt som galna i att de ska åka skidor ! skojskoj!

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag ska på healingen oxå... det känns så spännande.. vet inte alls hur det kommer att gå till.. men det ska bli en ny upplevelse!  det kan ju inte bli sämre med mig än det är just nu iallafall...

Kraaaaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0