Ö-viksresan!

Nu ligger det en supernöjd kille & sover så sött härhemma ska ni veta...  :)

Anton har äntligen fått varit iväg med sitt hockeylag på Modo-mach i Ö-vik!

de for iväg med en fullsatt buss från Sollefteå vid 13:30, Modo-Frölunda matchen började kl 16, han var så himla suegn på att fara iväg så det var inte klokt! som han sett fram emot detta! att få åka själv med laget på hockey...  :)  detta växte han ordentligt av !

han hade mobilen med sig, så jag fick uppdateringar med jämna mellanrum.. alltifrån bussresan till vad det stod i matchen...  :)

de hade iallafall haft det hur kul som helst! massa skoj på bussresan , sedan efter matchen i hallen hade laget fått träffa både Svartvadet, Succarello, & Skröder- och några andra som hade pratat med laget i ett separat rum... spännande för killarna ! de fick en massa autografer.. Anton hade köpt med sig en jättecool flasköppnare med modo-logga, samt ett snyggt modo-halsband !

att machen hade vart jättespännande, med förlänging & allt... den slutade 1-1 , kul för alla dessa småkillar & se en riktigt bra match när de åkte !

de kom hem vid 22 tiden... trötta & nöjda!

Anton har inte vart hemma på 1 1/2 dygn...  han sov över hos en kompis i stan igårnatt...  :)  han börjar bli stor nu...  ränner på byn !  :D

Hampus & jag har haft det riktigt skoj idag oxå..  :)  han har haft kompisar här sedan tidigt i morse.. först kom Johannes, sedan har Elias vart här tills ikväll, vi har även haft MAdde, Oskar & Gustav här på middag, eftersom Daniel & Alfred oxå var på matchen !  vi hade det jättemysigt  <3

imorrn är det full koncentration på sporter !

först ut är att vi ska vara på nipvallen halva dagen, Antons lag har macth mot H-sand, ska bli jättekul & se killarna!

sedan ska vi till mina rara föräldrar som ska bjuda oss på middag innan det är dax för oss att fara på valla för innebnadymatcher! första matcherna för Hampus nya lag, Hajarna!  sedan har vi match med vårt lag superhjältarna oxå, men det blir en lång stund på valla---  Hampus har matcher 17 & 18.. Antons match 19...  men det komemr att bli såååå kul & kolla på barnen!

Nu ska jag lägga mig i Hampus säng & läsa...  :)  våran säng ligger gullungarna i inatt !

Puss & Kraaaam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0