Äntligen!!!!!

Idag fick jag mig en ordentligt positiv överraskning när jag skulle kolla om jag hade några kronor kvar.. hade lovat Anton att köpa russin.. så jag ringde telefonbanken, och gissa om jag blev glad när jag fick höra att jag hade bra mycket mera än vad jag trodde på kontot??

ÄNTLIGEN har jag fått rätt mot f-kassan !

de har nu godtagit alla mina sjukintyg,berättelser,mm..mm. och gett mig min fulla rätt till sjukpenning !  och jag har fått retroaktivt från hela perioden, från december tills nu den 20 februari ! helt fantastiskt !

detta med ekonomin har ju suttit som en ond törn i mig hela denna tiden.. att bli misstrodd- för det är vad det har känts som.. att inte ha haft en enda krona på kontot sedan i imtten av december..vänt på varenda liten krona.. fått "lånat" att barnens sparkonto... det har vart fruktansvärt !

men att nu fått rätt, fått ett erkännande... det känns så himla bra, nu kan jag koncentrera mig till fullo på att bli frisk ! lovely !!!!

nu flyter det på bra.. imorrnbitti skall jag till ortopeden för en bedömning.. ska bli så intressant & höra vad de har att säga... får hoppas att min tur håller i sig...

så vi hörs imorrn igen!

nu ska jag sova sååååå himla gott inatt!

( och att äntligen få köpa shampo & duschcreme.. som jag faktiskt inte haft råd med.. jag har använt barnens spiderman-shampo..   :D men det har ju funkat det oxå ! ) 


Kommentarer
Postat av: Angelica

Men vad skönt Vickan!! Hoppas du sov skönt. Och det där med shampot,jag använder just nu Daniels :o) Vi har haft S inlagd på sjukhus två nätter. Hon har fått Rs-viruset. Men fick komma hem igår kväll.

Passa på att njuta av solen nu när den ska vara framme. Kram!

2010-03-05 @ 09:28:14
Postat av: vickan

Angel: men stackars liten... hemskt med RS:viruset.. inte kul alls .. men bra att ni är hemma igen ! :)

och nu har jag inhandlat nytt shampoo oxå! :D

2010-03-05 @ 12:55:37
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0