Fotboll & Fyrhjuling!

God natten på er!

Idag hängde Markus med oss hem, det var jättekul tyckte Hampus! det var ganska längesedan han  var med Mackan, och de har haft så himla skoj idag, för idag tog Thomas fram 4 hjulingen ! som Hampus har längtat efter den !!  så han & MArkus körde en hel del..  :)

sedan klockan 17 var det dax för oss att åka ner till Kraftverket för att spendera 3 timmar fotboll där...  :)

först hade Hampus " Hajarna" träningsmatch mot ett helt jättegäng med remslebarn.. de hade visst slagit ihop 2-3 lag till ett... så de var många jämfört med Hajarnas 6 st....  men våra kilalr spelade en helt fantastisk match! det är så kul att se dessa småkillar, att de verkligen SER spelet... de tittar upp,passar, lägger fram bollar perfekt !

efter denna lilla uppvisningsmatch, var det dax för Antons "Superhjältarna" att ha träning.. gick som alltid mycket bra !  det kommer att gå bra för laget i sommar kan jag lova...  :) jämarns sikka skott de har !

när vi väl kom hem, vid 20 tiden, så vart det lite 4hjulingsåkning igen ! oväntat!!  :D

åsså beställda jag ett par filmer till grabbarna, som de velat ha.. det blev " Speed Racer" en mkt bra racerfilm !  " Rädda Joppe-död eller levande" -en klassiker som Hampus även fått se på skolan, och nu har jag äntligen funnit att den går att beställa ! sista filmen blev " Ebba & Didrik" - oxå en klassiker !

nu ska jag sova, nu är ju barnen lediga från skolan i 4 dagar! gissa om de är lyckliga?  :)

så imorrn blir det sovmorgon & mys i soffan.. härligt!!

sedan ska vi nog grilla på kvällssidan tror jag...mumma!  för mig blir det nog att marinera några fina quornfileer... lite hallomi... färska champinjoner... guuud vad gott !!!!  grabbarna i la familia ska som vanligt smaska stora köttbitar...  :)

puss & gonatt nu på er...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0