Framme på Ryggis!

Gokväll vänner!
Så är jag då installerad på Ryggis i S-vall!
Kom hit igårkväll vid 21 tiden, baxade in väskorna, fick asont i ryggen.. tur att man var på rätt ställe då..  :)
Har inte sovit så himla bra inatt... mest för att jag varit lite nervös inför idag- men allt har flytit på jättebra här måste jag säga! gruppen verkar väldigt trevlig.. även fast jag mest är för mig själv.. men det är ju sådan här jag är..gilalr vara mkt för mig själv.. fast jag pratar ju med de andra här..herregud ! jag är ju inte TOTALT osocial...  :)

Idag har dagen flygit iväg- mkt info. om vår tid här på Ryggis, jag har även hunnit med både prommisar & cykling, samt en lång session i den underbara massagefotöljen de har här!

Imorrn har jag både  hälsokoll med pulsmätning på cykel,undersökning av min sjukgymnast jag kommer att ha här under min tid.. sedan blir det våtvästträning i bassängen på e.m.
sedan hade jag tänkt hinna med en prommis upp på Norra Berget oxå- kolla utsikten lite..
Imorrnkväll ska jag oxå fara & hälsa på min bästaste Åsa ! mitt lilla hjärtegull.. ska bli så mysigt & få se henne igen.. det var ju ett tag sedan nu..

Måste få säga att jag tycker att det går förvånansvärt bra att vara iväg hemifrån.. visst saknar jag mina älsklingar... med jag har pratat med dom flera ggr i telefon idag.. det hjälper lite i min saknad..
men det är ju såhär att jag är sysselsatt från morgon till kväll här på ryggis.. så man hinner inte tänka på så mkt annat..

Nu måste jag soooova....
kram till alla därhemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0