Kall vår-start!

Jahaja.. nu har vi maj-månad och det ska ju vara officiellt vår nu då.. men så känns det inte.. det blåser ispiggar utomhus idag!

men vi har vart ståndsaktiga och varit utomhus i flera timmar! :)

vid 13 tiden for vi & skjutsade Anton in till stan till en kompis, sedan for vi andra upp på övergård för att kolla lite.. men det var faktiskt inte mycket att se.. vi kollade runt lite på bilar, Hampus fick köpa sig en munk & varma chips... sedan blev det efter ett par timmar , hemfärd.
Härhemma har jag roat mig med att städa lite.. fasen vad det gror igen alltså... fast jag tycker man går & småplockar så gott det går mest hela tiden..  men lite skit i hörnen - det finns större katastrofer än det... så jag bryr mig ärligt talat inte så mkt över att det är lite stökigt härhemma just nu.

Ikväll har Anton en kompis som ska sova över här, de är ute & hoppar lite studsmatta just nu.. sedan ska vi kolla på "Körslaget" the big finale! 
Imorrn har båda grabbarna fotbollsträningar, först Hampus uppe i Kuben, sedan Anton i stan.. blir en riktig fotbollsdag, ev. ska vi hinna med att hälsa på Thomas bror och barnens lilla minikusin Tyra..  :)

Nä nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan... ha en fin kväll på er allesammans!


Kommentarer
Postat av: Jenny

haha... Man lär sig nått nytt varje dag. Visste inte att det fanns två Hjälta.

Bra mycket mer än bara några träd emellan då....

2010-05-01 @ 21:19:46
URL: http://www.youaremyworld.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0