Lugna dagen...

Idag har det verkligen vart en lugn & behaglig dag..

fast Hampus är lite förundrad över att det var så länge sedan han var med någon kompis.. fast han är med grannarna varenda dag.. :)

men det är nog mest grabbarna i klassen han undrar över tror jag.. nu när Hampus väl blivit varm i fötterna att åka & hälsa på kompisar.. då är det ingen som frågar .. så lite deppig är han över det tror jag.. men det lär väl ordna upp sig så småningom..  :) han är ju den som varenda dag frågat om nån kompis vill följa med hem.. och oftast har de gjprt det, men just det att han vill att någon ska fråga honom.. det är nog det som skaver lite tror jag...

hursomhelst så gjorde vi denna eftermiddagen till en myspys dag, vi for & hämtade upp min bror & Milo för en fika på shell på remsle.. barnen åt glass & jag & bror drack kaffe!  riktigt trevligt var det !

sedan åkte vi hem till brorsans & va i lekparken med Milo, man märker att barnen börjar "komma ikapp" varann nu... de leker med varann alla 3 nu hur bra som helst !

eftersom det var väldans varmt idag, så blev vi ute en bra stund... vi hittade t.om en ny stig vi aldrig sett förr där vid lekparken !  den ledde ner till älven ! jättefin stig var det, så den ska vi nyttja till sommarn & gå & kika !
sedan vart det in en sväng in i huset, för att leka med Milos saker, & kolla på hans nya film, som Hampus ville ha ! " Fem myror.. " filmerna har han fått dille på nu !  :)

Anton han har vart lite halvtrött idag efter att ha spenderat natten i Junsele...  :) de hade visst tok-cyklat i går , han & Erik !  :)  åsså somnat först efter 22...  :)
massa nöjen.. då blir man trötter...  :)
men han hade haft det jättebra där hos Erik !

Ikväll har jag hämtat spelschemat för kvartersen oxå.. i år krockar inte grabbarnas matcher lika mycket.. Anton har fått många matcher på måndagar, Hampus på tisdagar... det var rekord många lag som anmält sig i år sa dom  !  det är ju jätteskoj tycker jag !  barnen får spela en massa fler matcher än tidigare är... ska bli sååå himla skoj när det drar igång på måndag !

Nu ska jag kolla de nya avsnitten av "Californication" som börjat visas på Tv4+ !  woho!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0