Regnregnregn....

Vad det har vräkt ner idag..exakt hela dagen har det regnat.. innan jag hämtade barnen så svängde jag in & hyrde en film till dom" Det regnar köttbullar" den var verkligen jättebra! kan varmt rekomenderas!

Men trots spöregnet, så skulle barnen ut & spela kubb så fort vi kom hem..  :) jag vill inte riktigt att Hampus ska va ute så mkt nu när det är pissväder, med sin hosta & förskylning... men det ville han ju visst det! så han, Elias, Jessica & Johannes hade skoj ute i regnet med sitt kubbspelande !  :)

Idag har jag börjat ta fram lite grejer jag ska ha med mig till S-vall på söndag... känns jättemärkligt att jag ska iväg... det är bara några dagar kvar... men idag har jag inhandlat brevpapper, som jag lovade grabbarna att jag skulle skicka post till dom.. :)

Imorrnbitti ska jag in på VC & hämta mitt nya sjukintyg, denna gången blev det till 30 Juni.. till att börja med som min doktor sa idag på telefonen.. vi måste helt enkelt se hur jag mår efter min vistelse på ryggis först ... det är nog inte helt idealiskt att börja jobba heltid igen direkt efter rehaben..det har jag absolut inte räknat med heller.har jag blivit någorlunda stark innan hösten så är jag mer än nöjd !

Nu ligger jag & kollar på andra semifinalen av Eurovision... många bra med ikväll.. Sverige får det nog tufft... men jag hoppas & tror på att vi hamnar i final!  hon var så fin Anna Bergendahl när hon gjorde sitt uppträdande.. äkta på något vis..

andra favoriter jag har är: Rumänien,Bulgarien.. ev. Irland..

Nä nu dax att kolla vidare...

Många kramisar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0