sorkar & möss !

Idag när jag var på Hampus fotbollsträning,ringde Anton och hojtade i luren:" Mamma ! äntligen har kattungen tagit sin första mus !  och den har ätit hela ,bara lämnat en bit av huvudet.. " mums. eller inte...  :)
men det var inte nog... en sekund efter hojtar han" ÅH ! nu kommer storkatten-Bisse, och springer med en JÄTTERÅTTA i munnen !  en sork !  den är säkert 20 cm lång mamma !  "  .. hmm... dubbel-mums..  eller inte.  :)
Tänk att Anton vart så uppspelt.. det är skoj att höra barnen så entusiastiska, även om det var över råttor... hehe..

Dagen har idag vart hyffsat lugn... vi sov rätt länge imorse.. skönt det.
sedan låg vi & slappade & hade långfrukost i soffan..
men efter denna lugna start så blev det fart på barnen.. vi har även idag vistats mycket utomhus..fast idag var det inte alls lika skönt ute..

Barnen har haft fotbollsträning, med respektive lag, de börjar bli riktigt,riktigt duktiga nu !  Hampus lag är tajta som tusan nu !
& Antons skott.. fasen.. han skjuter så fruktansvärt hårt !  t.o.m Thomas flyttar på sig när han står i mål & Anton skjuter... jag tycker synd om de stackars barn som vårt lag kommer möta..om målisarna iallafall... som lär få ganska ont om de tar emot bollarna...
det är så himla kul att vara med & kolla på barnens träningar tycker jag !

idag har jag oxå vart duktig & fixat en egen hemsida nu till "Superhjältarna" svenskalag.se har kanon sidor ! så det är där jag gjort vår sida !

Just nu ligger jag & lyssnar på mitt absoluta favorit album !
det är en kille som heter Adam Lambert.. han kom 2:a i American Idol för nåt år sedan... och himmel vad bra hans skiva är !! han har en helt fantastisk röst ! en låt som P3 spelar rätt ofta från hans platta heter" Whatty you want from me ".. as-bra !!!


Imorrn kväll är det dax för mig & mamsen att åka till metropolen Kramfors för att ÄNTLIGEN få vara med om en storseans med mediumet Terry Evans... det ska bli så himla intressant...

Nä nu ska jag sussa.. kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0