Underbar födelsedag!!

Vilken underbart härlig dag jag haft idag! detta tack vare att jag är såå tacksam över att ha sådan underbar familj & släkt & så fina gulliga vänner som vart på besök idag... jag älskar er allihopa så mycket ska ni veta..  <3

Dagen började jättemysigt med att mannen & barnen kom med en fin frukostbricka.. & barnen hade själva inhandlat presenter.. och vad de prickat helt rätt på presenter !

av Anton fick jag en jättefin väska, i "vickan" färger.. precis den väska jag själv skulle valt om jag köpt den !

Hampus hade köpt goda doftljus.. stoooora sådana, ett i jordgubb & en vanilj... jättefina !

de är ju för söta mina grabbar... <3

av Thomas fick jag ju redan för några veckor sedan, när vi firade 10 år tillsammans.. <3

efter den mysigpysiga frullen, så har det kommit människor mest hela tiden.. först kom Annah & Stefan & kidsen, sedan brorsan m familj... mina kusiner , moster, ..Madde& co.. Sandra& Helena ..MAmma & Pappa...morbror &frugan..det har verkligen vart en dag fylld med härliga människor !! tack alla gulliga ni som vart & grattat mig... har fått så fina saker.. bl.a pengar .. bakformar,blommor,presentkort,böcker..jag är så tacksam...egentligen behöver jag inte få något alls.. jag är glad över att bara få folk på fika !


Grabbarna har hunnit med att ha sina träningar oxå.. det hade visst gått jättebra för båda killarnas lag, och imorrn börjar ju kvartersen ! äntligen! imorrn är det Anton som har match, på tisdag har Hampus sin.. ska bli så kul & se grabbarna lira!!
Anton har fått sina nya lagdressar oxå, jättecoola var dom !
denna gången är de marinblåa.. snyggt !

Nä nu känner man sig ganska mör... ska läsa lite ..
många stora kramar till er alla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0