Skojig dag!

Idag har jag jobbat endast till klockan 12 ! kändes väldans skönt må jag säga... speciellt när jag vet att jag nu söndag & måndag komemr att jobba 7-21.. så jag kommer knappt se kidsen först på tisdag morgon.... tungt det..
Idag har vi iallafall haft finfrämmande från S-vall..min älskade lilla Åsa & hennes barn, Alice & Gustav kom hit & hälsade på, och hade med sig nybakt äppel-wienerlängd oxå! vi fikade massa gott glass,maränger & grädde & chokladsås-mummaaaa!!!! & surrade massvis !  mkt trevligt hade vi !

Efter de åkt hem till storstaden , så gick vi över till grannarna & grattade storpojken i huset, Jonte fyller 15 år idag ! så efter ännu mera fikande där, gick vi med fika-tunga magar hem & smälte allt fika ett tag.. . sen bakade jag pizza till middag! köpte mangoraja på affärn oxå, & testade till pizzan- hur gott som helst!!

Nu spelar grabbarna fotboll här vardagsrummet... och de har så kul att jag har inte hjärta att säga åt dom... så skjuter de ner nåt från tv´n eller bokhyllan, så får jag skylla mig själv..  :)

Nä nu är det dax för Dansfeber snart.. och imorrn blir det ännu mera spännande... valet mina vänner !!  ska bli spännande & se om röd/gröna går om blå blocket... man kan ju alltid hoppas !!!
Som vanligt gick min röst till det parti jag röstat på tidigare.. och jag är inte nån fegis som inte vågar säga vart jag står... heja Miljöpartiet säger jag !!  alla borde börja intressera sig lite mera över miljön nu tycker jag...
så nog med partisnack nu.
Dax för dansfeber !!
Puss puss puss!!


Kommentarer
Postat av: Jimmy

Jag har ju inte röstat än men imorgon bär det av. Det blir MP för mig också.

2010-09-19 @ 00:46:31
URL: http://www.jimmysbetraktelser.se
Postat av: vickan

Heja Broder!!!

2010-09-19 @ 05:47:53
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0