Wohooo!!! dubbelt-GULD !!!!

Ojojoj vilka matcher vi har fått se idag... jag är alldeles slut..  :)

Så spännande båda matcherna... men som tur va så spelade killarna på planerna bredvid varann, så vi kunde se på båda!  :D

Hampus lag vann finalmatchen mot Undromslirarna med 3-2 !  mkt spännande... men vilka kämpar!!

Antons lag, de vann, efter förlängningen , med 3-2 mot Guldbomberna 2 , snacka om att de gjorde en uppryckning som hette duga... de låg under med 2-0.. men jobbade upp sig till en 3-2 vinst.. helt fantastiskt!!! Anton vart så glad efter att han grät..  :) våra grabbar är såna kämpar !! man är ju liiiite stolt då !  :D

Men de fick verkligen känna på hur det är att spela i spöregn... herreguuud vad det regnade därnere! dyngsura & kalla, men GLAAADA över guldmedaljerna for vi hem, så killarna fick duscha varmt !

Nu leker de med grannbarnen.. jag har påbörjat middagen, som grabbarna fick bestämma, de valde tacos!  sedan blir det en liten glasstårta till efterrätt för att fira segrarna !!!

Nä om man ska fortsätta med middagen... kram på er alla!!!


Kommentarer
Postat av: Tomas

Grattis grabbar och Vic

2010-09-12 @ 22:25:48
Postat av: Johanna på UNICEF

Hej!



Johanna här på UNICEF, vi har precis startat nätverket: Bloggare för varenda unge - och då du tidigare har skrivit om oss undrar vi nu om du har lust att bli en del av det - en viktig länk i en stark kedja av människor som kämpar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling. Och det är absolut kravlöst! Kika gärna in på sidan: Bloggare för varenda unge (http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0