Fotbollsdag !

Goafton vänner !

Först & främst vill jag ta stunden i akt att TACKA underbara,goa,rara,söta & framförallt: SNÄLLA kattispattis.. lilla smultronpajen..  <3  för att du bjöd hem mig & grabbsen på lunch idag ! det var verkligen en trevlig stund.. framförallt att få en pratstund med dig ! puss på dig..

Japp, så var det idag dax för fotbollscup i Kuben ! vi var bosatta i Kuben från 8:10 imorse, till 16:00 ! en superkul dag har vi haft , Anton tycker det är så skoj att få börja lira fotboll igen.. trots diverse förluster & skador.. så var LAIF suveräna idag ! hejaheja !!

Hampus hade skojsigt han oxå.. de var ett helt gangster-gäng med småkillar som röjde runt & sprang  & busade & lekte i hallens alla hörn..  :)

Det var en lång dag, men som absolut aldrig blev långtråkig på något vis ! som sagt vart jag & Hampus, och Noak & Loke bjudna hem till Kattis & Sebbe på lunch-lek-pratstund ! mkt trevligt!

sedan var det tillbaks på Kuben för att kolla fotboll!

I eftermiddag när vi kom hem så fick vi med oss Loke hem, så Hampus har haft det skoj med honom.. imorrn är det dax för Lokes storebror att leka med Hampus..  :) Anton han tyckte det var skönt att få sitta en stund & bara slappa vid datorn.. efter en helg full av aktiviteter..  själv har jag småplockat & planerat lite för veckan som kommer.. en skön & lugn kväll har vi haft härhemma..

Nu ska ja kolla klart BB-Live !

Kraaaaaaam !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0