Friska Fredag !

Gokväll!

ÄNTLIGEN är Anton frisk !  så skönt för honom... han har vart feberfri sedan i torsdagmorgon !

Han säger sig endast ha lite ont i halsen & så känner han sig lite trött.. men han är helt klart en helt annan pojke nu.. han är taggad som tusan för golflägret i Övik imorrn, och även för fotbollscupen på söndag.. men han kommer att få ta det lugnt på fotbollen... det har jag bestämt !  :)

Han är mest less över att han har missat en hel vecka i skolan.. han älskar skolan.. och så har han ju fått hem en massa läxa under veckan.. och under de dagar han var riktigt dålig så hann han ju inte med att göra något skolarbete.. så han har en hel del att få gjort innan måndag.. men han har vart jätteduktig idag & fixat mer än hälften av skolans veckoarbeten ! så nu har han bara 2 andra läxor att fixa , sedan är han klar ! och dessa hinner han ju med på söndag kväll..

Annars idag så har jag varit ner på stan & en sväng upp på farfars grav.. han skulle ha fyllt 87 år idag.. så jag & lillebror & Milo var dit & satt 2 fina ljus på graven..

efter det så for vi en sväng på stan & Milo fick köpa 2 småbilar, och så gav jag honom en glass oxå.. jag tror han var rätt nöjd ! fasters lillgris..  <3

Idag hängde Elias med Hampus hem efter skolan oxå, och stannade ända tills 19 snåret.. så grabbsen har fått leka , gullungarna..  :) vi har gjort smarriga milkshakes ikväll oxå.. mums !

Nä nu måste jag sussa om jag ska orka med morgon dagen... ha en fin helg på er ! KRAAAAAAM!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0