Härliga vår !

Vilken underbar vår vi har just nu !

Både igår & idag har vi käkat middag på altanen... lovely !  i dag blev det även lite "fredagsmys" dvs vi har lite helg idag, med grillat..läskeblask... grillade marshmallows... för att vi måste ju passa på nu när det är så härligt ute !  och dessutom går jag på min jobbarhelg med 7-21 turer på både lördagen & söndagen ! så då får vi ha lite helg idag !  :)

Idag gick jag kortdag, så jag passade på att ta en långprommis innan runt omkring jobbet, innan det var dax & hämta killarna !

Måste ju förresten berätta roliga nyheter !!

Nu är allt klart så nu kan jag ju berätta.. jag kommer att få jobba med något nytt 5 veckor i sommar ! jag skall vara aktivitetsledare på det nyöppnade "Aktivitetsrummet" med tillhörande trädgård..grillplats.. blommor.. odlingar.. som har startat upp i samband med att Skärvstagården öppnat Demenscentrat ! alltså få pyssla med brukarna.. grilla.. baka.. hitta på aktiviteter helt enkelt !!  detta ska jag alltså få möjligheten att göra hela dagarna 8-16 ! i 5 veckor ! fatta vad roligt !! inga kvällar... bara dagturer... och få se solen ( förhoppningsvis) och bara ha det gott med brukarna som kommer på besök ! så iochmed att jag först i sommar har 3 veckors semester.. sedan jobbar jag 5 v på Aktivitetsrummet, sedan har jag 1 veckas semester igen.. så kommer jag inte vara på mitt vanliga jobb på över 2 månader... känns lite konstigt.. men jag är jättetacksam över att få denna möjligheten att pröva något nytt.. utvecklande för både kropp & själ!!

Nä hörni.. nu ska jag ut i sooooolen igen !

Kraaam!


Kommentarer
Postat av: Anna L

Perfekt!! Rätt kvinna på rätt plats, det kommer att bli en kanonsommar för oss alla då!!

2011-04-16 @ 21:01:20
URL: http://ragtorug.blogspot.com/
Postat av: Fadern

Å bra för ryggen också. lycka till Vickan, dom kommer att få mycke gofika i sommar tror jag :)

2011-04-16 @ 23:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0