Dop,fotbollscup & födelsedagsfirande !

Hallojsan !

Idag har varit en dag full av skoj !!

Imorse for vi ner till Risön för att kolla på killarna när de skulle spela cup!

Hampus lag gick vidare.. men sedan vart det stopp... Antons lag mötte "storgrabbarna" så det vart stopp efter det mötet.. men båda pojkarnas lag gjorde mycket bra ifrån sig tycker jag !!

tröstade dem med att både Anton & Hampus lag faktiskt vann hela stora cupen med sina diverse lag förra året.. man får ju låta några andra lag vinna i år..  hehe...

Efter Risön var det till att swisha snabbt som ögat mot Multrå där vi skulle på Limas dop !!  åh det är så fint med barndop... Milo & Lima skötte sig exemplariskt !!  jag var ju fadder oxå, så jag läste Jesus & barnen, sedan hjälpte jag Milo att hälla upp dopvattnet ! efteråt var det fika, Bettans gofika ! :)  efter städ av församlingsgården så for vi hemåt för att fixa middag.. pojkarna hade beställt hajmal.. så hajmal med pressad potatis blev det ! :) gottigott !!

Ikväll har vi sedan tillbringat tiden tillsammans hos grannarna.. Johannes fyller 7 år idag ! hurra hurra !!   så där blev det ännu mera gofika & trevligt surrande med Helena ! en mkt trevlig & fin dag har vi haft idag må ni tro!

Nu gör vi snart kväll.. imorrn jobbar jag hela dagen.. sedan ska jag en sväng med Hampus till Nipvallen hade jag tänkt.. han är ju helt galen i att hoppa längdhopp... så jag tänkte han ska få testa hoppgropen där.. om det inte är några andra där vill säga... :)

Puss & Kram & Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0