Sverigepremiär !

Ikväll har jag & Anton,Hampus & kompis Philiph vart på "Bilar 2" den va faktiskt riktigt bra, tyckte tillochmed jag !  :)  positivt var oxå att den va rätt lång för att vara en barnfilm, 1:52.. och kostade endast 60:- !  bra det !

Bion var fullproppad med förväntansfulla barn ( och vuxna oxå för den delen )  och jag tror att alla var nöjda med filmen ! klart sevärd hur som helst !

Nu har jag äntligen 2 dagars ledigt att se fram emot... denna veckan har känts hemskt tung... iochmed att jag fuskat med min träning i sommar.. så har jag sviiiinigt ont IGEN i pissryggen.. men jag har ju bara mig själv att skylla...jag blir ju så himla deppig varenda gång värken smyger sig på.. ingenting känns liksom bra.. fast jag vet att jag inte har nåt att klaga på egentligen... men,men... det blir väl bättre så småningom..

imorrn blir det eventuellt en sväng upp till Näsåker och kolla in lite Urkult på dagen... om jag får med mig min familia vill säga.. annars far jag faktikst själv en sväng iallfall !  :)

Hampus kompis övernattning härhemma gick alldeles förträffligt bra oxå !  killarna busade & hade skoj . :D
Samma kompis var det som hängde med oss på bion ikväll oxå.. skoj !

Till veckan gör jag min sista vecka på Aktiveringen oxå... känns faktiskt skönt att få komma tillbaks på avdelningen igen.. jag saknar dom..
Längtar som en tok till min & mammas SPA-övernattning på Södra Berget nästa söndag oxå... ska bli så himla underbart !!
nästa fredag är det Digilooo på Skuleberget ... är så fundersam om vi ska åka... har inte riktigt bestämt oss... nästa vecka får vi besök av Thomas mamma ett par dagar oxå, ska bli väldans trevligt !! ska fixa iordning övervåningen till henne så det blir myspysigt ! 

Nä nu är det dax för lite avsnitt av Dexter... åsså såklart Ernst !!  som jag missade häromdagen... lilla Ernst min favvo-trädgårdstomte !  :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0