Juldagarna till ända..

Hej hoppsansa så var alla juldagar över... jag tycker att dessa underbara julhelgdagar borde vara fler.. jag älskar julen !! julafton kom ju tomten hit.. :) såklart som vanligt vid 12 snåret på dagen, barnen blev hur glada som helst över de julklappar vi lyckats knopa ihop.. tror faktiskt att det var första året någonsin som barnen varit NÖJDA.. visst har de väl vart nöjda förr om åren oxå, men det har alltid varit en liten underton av " var det inga fler paket..? "  men icke detta året, de var endast tacksamma och glada !
Efter en god jullunch tog vi en prommis  i det underbara vädret, härligt ! mot kvällskvisten for vi till mina föräldrar, där vi som vanligt fick supergod mat & mkt trevligt sällskap ! :)
juldagen jobbade jag till 16, sedan kom min fina vän Maria Kling på besök, och vi surrade i måååånga timmar.. mysigt !
Annandagen så jobbade jag oxå... sedan kom Veronica Öhlund & hennes kids & fikade på kvällen, även denna kväll vart mkt trevligt !
Åsså idag då, nu skall vi snart åka på badhuset... Hampus & Elias har dubbelkalas med 16 st bjudna kompisar.. :) skall bli intressant... håller på att fixa allt fika som vi skall ha med oss.... tur Madde & jag delat upp det mellan oss... massa fika blir det ! :)
kalasandet kommer att hålla på mellan 16-19... sedan skall jag hem & fixa smörgåstårtan till Hampus 8 årsdag imorgon ! hurra hurra i förskott för vår lilla handbollskille idag !!
Nä nu måste jag sätta lite fart !!
Puss & Kraaaaam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0