Åter !

Hello!'

Ja, nu så är jag åter här i bloggandet igen... efter att inte ha skrivit på hela 1 vecka !  kors i taket !  :)

Hursomhaver så har det vart lite väl mkt denna veckan... nu är det joibb,jobb,jobb... har 2 veckors hystersikt mkt jobbande... detta är straffet för att jag bara jobbade 2 dagar under sista veckan på jullovet...  :)

VAd har hänt?  ja herreguuud, massa...det vanliga handboll...handboll...innebnadymatcher..mera handboll..  :)

Handbolls-VM har ju startat nu oxå ! tjohoo!  så vi har kollat på alla matcher som sverige spelat på tv´n- mkt trevligt !!

Det har ju fått bli några sena kvällar för killarna, eftersom matcherna spelas till 22:00... men det har gått bra ändå !  att försöka hålla dom från matcherna... det kan bli svårt det ! helst när tränarn sagt att de ska kolla på så många matcher som möjligt !  :

Men det har ju hänt väldigt trista saker oxå... igår tog vi bort våra 4 kissar som vi hade härhemma..  :(((

Barnen blev som väntat väldigt ledsna & arga... det är så svårt att berätta såna här saker... men jag gjorde det i gårkväll iallafall... men de förstod oxå att vi inte kunde ha kvar någon av kissarna... de var sjuka allihopa...vi har under veckorna som varit efter jul, fått kasta 1 fotölj... köpt 2 nya madrasser till barnens sängar... vi har fått ha storsanering vareviga dag härhemma... samt att de har blivit elaka .. kissarna har bråkat med andra katter här i byn... och med varandra härhemma... det har tydligt märkts att de inte är helt friska om man säger som så...troligtvis har de varit för många hankatter i samma hus, så de blivit tokiga ..

Men nu har vi iallafall inga katter alls.

känns trist & tomt på nåt vis, men det var det enda rimliga att göra, det går inte att ha 4 katter som beter sig så här.. det förstår även barnen oxå, men jag har sagt att man får vara ledsen.. men att istället tänka på vilken tur de haft som fått ha alla dessa katter..det finns ju barn som aldrig fått ha djur hemma, och vi har ju inte stängt dörren helt för ev skaffa en ny liten kisse efter sommarn.. en korthårig kastrerad hankatt, får det bli isåfall. och det tycker barnen var en fin ide´.

Men nu är vi djurlösa en bra tid framöver, så vi får fixa iordning härhemma...

Ikväll ska jag jobba kväll, sedan har jag 2 dagar när jag slutar 12.. känns bra..

imorrn ska vi även hämta Milo på dagis efter skolan slutat !  så det längtar killarna efter ! 

han ska vara härhemma hos oss tills vi åker på handbollen !

Nä nu ska jag städa vidare...

Kram på er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0