Handbollsdag !

Hejsan på er !

Idag har hela dagen nästan gått i handbollens tecken ! och det tycker jag är helt underbart !

Dagen började rätt tidigt för mig & Anton, vi åkte till Valla tidigt imorse vid 9 snåret för att agera matchvärdar tillsammans med några andra föräldrar ur D-pojkar, det var att plocka fram kiosken, insläppet,fixa inför lagens ankomst... det var förresten Sollefteås damlag i handboll som skulle möte Boden... matchen var oxå mkt spännande som slutade 16-16..

hursomhelst så fick vi massor sålt i kiosken, och det var bra många som kom, så insläppet gick bra oxå!  :)

efteråt var det till att plocka ihop hela alltet igen !  tur vi var ett bra gäng som hjälptes åt, allt flöt på hur fint som helst !

jag lyckades med en rätt skoj sak oxå, skulle skicka ett sms till en i damlaget, skrev"  kan du ta med en liter mjölk? " åsså skickade jag iväg det... tänkte inte mer på detta lilla sms, först jag fick ett svar, typ 1 timma senare... " nu skickade du nog lite fel"  men hereeguuud jag hade råkat skickat sms:et till barnens rektor !  :D  haha ! får nog förklara mig på måndag..  :)

Nu är Elias här & leker med Hampus, och vi väntar hit en av Antons kompisar som skall sova över här... full rulle !

Men nu börjar det närma sig start för Sverige-Serbien !!  vilken sport? handboll såklart !  :D

Imorrn är det massa handboll oxå... vi har det lugnt fram till 14, sedan har Anton träning, sedan på kvällen imorrn, ska Antons 01:or ha match mot flickor födda -99... kan bli väldans kul match ! killarna tror att de ska vinna... men det blir nog tufft att spela mot tjejer som är 2 år äldre !!  :D

Nä nu börjar matchen ! tjohooo !

Hejdå & kram !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0