Hockey,bad & hotellvistelse !

Goafton!

Helgen har förflutit så himmelens fort må ni tro !!

I fredagsmorse stack vi iväg för att spendera ett par dagar i Övik... hela fredagen ägnades åt paradisbadet, dit även Madde & Co for över dagen !  vi hade väldans skojigt !

kvällen spenderades på hotellet... och vad mysigt det var där !!  kanonställe verkligen !

barnen tyckte vi kunde stanna längre där... vi oxå..  :)  vi myste framför "lets dance" med godis & läsk i sängarna!  busigt va?  :)

Lördagmorgon var det dax för att äntligen få imundiga hotellfrukosten!  som jag längtat.. och gott var det !! åt som hästar gjode vi ! 

sedan vid lunchtid checkade vi ut & gjorde stan med grabbarna- de hade ju fått plånkorna med sig, så de handlade lite grejor..

efter en middag på ett mysigt litet hak i Övik, bar det iväg på hockeymatchen vi längtat till!

Modo-Skellefteå... som Modo såklart vann med 3-1 ! tjohooo!

vi hade askul där i hallen, barnen är ju med i knatteklubben där oxå, så de fick varsin modo-mössa, väldans snygg var den !

sedan bjöds det på fika & efter matchen fick de träffa Timander & Målisen Dahlberg i fans corner.. det var uppskattat hos våra kilalr kan jag tillägga...  :)

vi kom hem trötta & MKT nöjda efter en suverän helg , vid midnatt... vi stupade in & slocknade rätt snart...

Idag har vi varit på Antons handbollsträning, sedan har vi skottat... & skottat.... & skottat.... fy faen... vilken jävulsk tung förbannad snö !!! såna här tillfällen önskar man att de som skottat vägen hade tagit bort plogmuren som var över hela vår uppfart oxå... den var inte kul att få bort...

sedan önskade man att man vore rik så vi oxå hade en snöslunga... sådana här dagar behövs en sådan känns det som ...visst får man träning !  men efter ett par timmar så är man rätt mör i både rygg & kropp.... med denna tunga snö iallfall...blä!

nu är får det helst vänta några dagar innan nästa snöfall !

Imorrn är det skolstart igen oxå !  grabbarna somnade inte först vid 22 snåret, så de lär nog vara möra imorrn på skolan... tur att de brukar vända tillbaka dygnet rätt snart efter loven..  :)

Nu ska även jag sova...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0