På gång!

Hello!

Efter en förmiddag av åter vila... så börjar jag känna mig halv som halvt OK ! ringde nyss jobbet & sa att jag blir hemma även i morgon, så ska jag jobba i helgen !  bara det inte blir nåt bakslag .. men det har jag bestämt att nu får det vara nog !  håller på att proppa kroppen full av vitaminer & fruktboostar !! :)

Nu ska jag snart hämta grabbsen... vi har haft några dagar av väldiga diskussioner.. tjafs om än det ena än det andra... det är ju bara för tröttsamt med allt detta tjafsande om allt möjligt ! men det är väl det som kallas uppfostran antar jag... men det tär på ens samvete.. man känner sig elak & hemsk & blir kallad allt möjligt... ush.

Nu är begravningsdatumet satt för farfar... nästa fredag klockan 12:30... kommer nog att bli jobbigt..  :(

Men jag är säker på att lilla farfar sitter på ett fint moln & kikar ner på oss..  <3

Imorrn är det dax för Semin i handbollen oxå !  ska bli såååå spännande... fast inners inne tror jag att våra handbollskillar får en tuff match mot dessa fransmän... huvva ! de är ruskigt skickliga på att lira handboll... OS-Guld säger väl det mesta..

I efter middag tror jag att vi ska vara ute en stund.. vi mår nog bättre allihopa av lite frisk luft... temperaturen börjar ju glida mot det varmare nu... imorse hade vi -18, nu är det nere på -7 !  härligt !

Nä nu måste jag hämta killarna!

Puss & kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0