Wrooooom !!

Nu känns det verkligen som dagarna bara swishar förbi.... nu snurrar det på fort..

Helgen har jag tillbringat på jobbet, trots att jag fortfarande inte känner mig helt 100.. är fortfarande svag känns det som, huvudvärk som kommer & går.. hosta.. ja det vanliga som hänger med dessa virus ! både vi & grannarna är halvkrassliga...

Men, livet fortsätter sin vanliga takt, det är bara att gilla läget & köra på !  så ordnar sig allt tillslut !  :)

I fredags kväll var det handbollsmatch... tyvärr så tog ju våra killar ingen medlaj detta VM.. men de har gjort en sjuhelsikes turnering !!

Hursomhelst så hade Anton en av sina kompisar här så de kollade matchen tillsammans., jag hade gjort lite hemmagotta, som jag fått tipsat från en av mina nya favvobloggar:mammaskitchen.blogg.se !

det var så enkelt som chokladdoppade marshmallows rullade i strössel trädda på pinnar !  men de var väldigt poppis kan jag säga !!! alla kidsen ( & vi )  käkade upp dessa i ett nafs !  :)

Igår slutade jag 14, så efter det var det dax för innebandymatcher för killarna !  vi var alla väldigt trötta igårkväll.. slocknade som klubbade sälar vid 21-22....

idag jobbar jag kvällspass, sedan är jag äntligen ledig imorrn !

imorse efter skollämningen var jag ut på en prommis... vågar inte riktigt ta mig till gymet när jag är halvkrass... men prommisen gjorde gott!

Nä nu ska jag greja lite innan jag sticker till jobbet !

Tjing !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0