Lugn dag...

Idag har vi haft en superlugn dag... lite tråkigt det oxå kan jag tycka..  :)  Mitt på dan va vi & grattade Noak, där fick vi gott fika & trevligt sällskap en stund...  sedan åkte vi & handlade... hem,gjorde tacos... sedan gick jag på en långprommis med Mark Levengoods sommarprat i lurarna.. alltså den mannen skulle jag kunna lyssna på dygnet runt... vilken otroligt lugnande röst och vad mkt intressant han har att säga.. 

Just nu så har jag en övernnattningsgäst som det är allra första gången han sover borta... han & Hampus leker & skrattar för fulla muggar inne i sovrummet... får se om han stannar hela natten.. man vet ju aldrig när det är första övernattningen... tur han inte har så långt hem..  :)

Annars som sagt har det inte hänt mkt... skulle velat ha typ fiskat eller spelat golf eller nåt tidigare ikväll... men vi blev kvar hemma..

Imorrn får vi se vad vi hittar på.... det är visst kakkalas i båthuset i Österforse mellan  13-17... 75:- för vuxna & 25:- för barn... kanske vi ska dit en sväng.. hört talas om att det ska vara mkt trevligt !

Nä nu ska jag lägga mig...

Kraaaam !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0