Ännu mera bad !!

Och det underbara vädret bara fortsätter !  lovely !  såklart sket vi allt hemma & for & badade på Risön istället !  :)  mamma min var där med Milo, så vi gjorde dom sällskap ! :)

Grabbarna hade i princip alla sina lekkompisar där, så de hade superskoj !  Milo han var lite försiktig till en början , men det slutade med att han badade med oss i stora bassängen !  han skrattade så han höll på att kikna !  :)

Vi va på Risön från 11, till 16.. så vi blev rätt så solbrända !  :) sedan hem & fixa middag, sedan full fart ner för sista fotbollsmatchen för mig innan uppehållet, det var en skoj match, jag stod i mål... vi spelade mot de som leder serien... så jag släppte ett antal bollar... men vad gjorde väl det, när vi gjorde mål på dom !!  och vi är det ENDA laget som gjort mål på dom den här säsongen !  det ni !!  vilka underbara Pumor vi är !!  :)   det var askul även denna gången att få stå i mål....  jag bara älskar att få till en riktig tjottablongare till utspark !  :)

Nu ska jag krypa ner & läsa... grabbsen hängde med mamma & pappa hem efter matchen, så dom ska jag hämta imorrn, antagligen blir det bad även imorrn !!  :D


Kommentarer
Postat av: Vilma

Fin blogg =)

2011-06-30 @ 10:49:16
URL: http://fotooviilma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0