Bad-igen !

Man måste ju liksom passa på att fara & bada när det är finväder !  Så idag när Anton, Hampus Noak & Loke vaknade, så lekte de ett tag medans jag packade bad & fikaväskan !

Första stoppet för dagen var uppe på Faxängen, det var ju egentligen tänkt att vi skulle stanna där hela tiden... men några-läs massor !  fiskmåsar förstörde det... det var visst som så att fiskmåsarna hade lagt ägg på stranden... som de vaktade NOGA !  de var helt galna !  flög nästan ner & attackerade folk på stranden.. kändes inte helt OK att vara kvar där kan jag säga-- så efter drygt 2 timmar där, for vi vidare till Graninge & Kattrompa !  det är ju så himla fint där ! och Noak & Loke hade aldrig vart där, så det passade ju bra att få visa dom det stället oxå !  De tyckte det var jättebra där !  bra oxå att grabbarna kunde gå med håvarna & fiska småfisk... :)

Vid 16 tiden var vi rätt nöjda, så då drog vi hem till poolen & badade av oss !

Ikväll har jag & killarna vart hemma & tagit det lugnt... de har vart hos grannarna & badat i deras ÄNNU större pool än våran..  :)  åsså har jag kollat på "Allsång" jag tycker Måns var en jättebra programledare !

HAr även städat bort efter barnens farbror som sovit över här några dagar... de tycker det är så skoj när han är här..  :) men nu har han som sagt dragit vidare..

Nä nu ska jag kolla på "Morden i Midsommer"  k'nner mig rätt mör & bränd efter dagens solande !!  :)

Imorrn får vi se vad dagen har att erbjuda...  på kvällen har jag iallafall sista matchen innan sommaruppehållet med mina "Pumorna"  vi ska köra järnet mot "Knoparna" imorrnkväll ! lita på det !  :)

PussPuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0