Baddag !

Hellooo !

Idag sken solen över oss när vi klev upp... UNDERBART! !

Det blev till att strunta i alla "måsten" och så packade jag badväskan istället ! :)  mycket roligare !!

Vi hämtade upp Alfred & Elias, så de hängde med oss på Risön.. vi hade en suerbra dag med strålande sol !!

barnen lekte som galningar, och det verkde som om alla deras kompisar tagit sig till Risön just idag !  :) kul det !

Efter att ha vart där i bra många timmar, så blev det till att raskt fara hem & fixa middag innan det var dax för Pumornas träning uppe i Långsele... vi blev hyffsat många, det var jätteskoj ! längtar redan tills nästa måndag igen !!  jag fick stå i mål, roligt som vanligt !  :)  får se om vår ordinariemålis är skadad på onsdag... isåfall skulle jag stå även denna matchen... men hur det än blir så spelar det ingen roll om jag är ute eller målis... lika roligt både och !  :)

Vi fick med oss Noak & Loke hem efter träningen oxå, det var bestämt sedan tidigare att de skulle få sova här inatt... alltid lika roligt att " få rå om " grabbsen !  är det fint väder imorrn, så ska vi på Faxängen & bada !!  lovely !!!

Såg nyss att jag ser för rolig ut på ryggen.... skulle smörja mig idag nere på Risön, eftersom jag har en tatuering i nacken, så är jag noga med att smörja runt den... och idag smörjde jag ingen annanstans än runt den...  jag ser inte klok ut !  :)  man ser t.o.m fingeravtrycken ner på ryggen... vita avtryck... sedan helt knallröd ´resten av ryggen...  jaja, får väl roa folk med att titta på min fläckvis vita rygg...  haha !

Nu ska jag läsa ut min senaste bok: " Baddaren" av Emma Hamberg... mkt underhållande !  :)

Puss & gonatt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0