D´ e´ mycke nu... :D

Hej på er !

Nu är det massa skoj på en gång må ni tro...  Denna vecka har gått alldeles för fort tycker jag..

Märks att det börjar närma sig sommarlov... & semester... det tycks alltid vara som mest att göra den här tiden på året.. och jul förstås..  :)

I går & i förrgår hade Anton matcher på Risön, vinst båda dagarna !  i tisdags spelade de mot "Nipans Vildar" och vann med, 7-2 tror jag det var... och i går mot "Barcelona" då vann de med 4-3.

LAIF spelade MKT bra !!! heja pojkar !!

Igår efter skolan vart det premiärbad på Risön oxå !  en sväng ner dit med Stefan & Noak,Loke,Alfred & Elias... en helen hög me ongar !!!  :)  skoj det ! det märktes att barnen saknat Risön... de badade som aldrig förr !  :D

igårkväll var det även dax för Pumorna att lira igen... tyvärr förlust - men vi gjorde iallfall 2 mål !! det ni !!  mot ett lag fullt av karlar !! tycker jag vi gjorde bra ! Nästa vecka spelar vi mot det andra tjejlaget... då är det bara vinst som räknas !!!  go Pumas !!!

Ikväll har jag bakat en liten kaka, som jag ska ta med på Övernattningen som vi klassmammor har fixat för 3:orna på Rödsta... det blir en kväll full av skoj !  det startar 16:30 på Westin Adventures med flottfärd för klassen, sedan fikastopp vid Granvågsniporna... för att senare på kvällen samlas vid skolan, där jag & en annan mamma ska övernatta med alla kidsen... vi ska spela kubb... se på film.. äta chips & annat slisk hela kvällen lång !  :) barnen har verkligen sett fram emot denna övernattning på skolan !!  vi får väl se hur pigg man lär va på lördagmorgon.. lär nog inte bli mkt sova inte...  om jag får säga det själv , så tycker jag att jag & Jessica har gjort det riktigt bra med 3:ornas avslutning !! :D 

Nä hörni... nu lockar sängen... och min superbraiga bok!!  Jo Nesbös nya.. " Pansarhjärta"  creepy... men mkt mkt bra !!!

Puss & Kram & ha en fin helg på er alla !!

Just det !  imorrn kommer brandis & fyller vår pool !!! wohoooooo!!!


Kommentarer
Postat av: stefan

Notön heter det....

2011-06-10 @ 12:39:24
Postat av: Vickan

Men SÅÅÅÅÅ va de juh ! :) NOTÖN !

2011-06-11 @ 11:54:32
URL: http://vickkanh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0