Fiske & klättringsdag !

Goafton på er !

Idag har vi haft en riktigt trevlig dag & kväll!

dagen började med att vi fick 2 st gäster som skall stanna här tills imorgon.. 2 kompisar till killarna har kommit långväga från Junsele, för att vara med grabbsen... skojskoj !

Sedan har jag vart & lämnat bilen till pappsen som ska fixa bromsarna på den... blir nog finfint det !

I kväll har vi varit på en ordentlig vandringstur i Granvågsniporna med Stefan & alla kidsen.. vi tog med fika,fiskegrejorna, åsså for vi till ett jättefint ställe som vi aldrig varit vid, där gjorde vi eld & käkade, barnen fiskade litegranna, men mest lekte de & hade skoj i skogen.. :) sedan fick vi för oss att ta " en liten prommis" till ett annat ställe... det slutade med att vi klättrade nipor upp & ner.. vad vi kämpade ! :) men roligt som tusan var det !  en kanonkväll helt enkelt ! vips så hade 4 timmar förvunnit i ett nafs ! tiden går fort när man har roligt... stämmer ju hur bra som helst det !

Nu ligger 4 nöjda barn inne i Hampus rum... tro när de ska somna..?   jaja, de har ju skoj iallfall !
Imorrn ska jag börja planera lite inför vår midsommarfest vi ska ha härhemma...  i nuläget är vi 19 personer.. kan bli uppemot 22-23 st .. himla kul med stor släkt !! vi ska ha knytis... alla tar med något, åsså blir det en stor fin buffe med gottigott ! min bror har visst kokat en rabarbersaft vi ska blanda med något annat bubbelgott...  :)   vi hoppas på ett redigt roligt partaj i Hjälta !
Nä nu ska jag lägga mig & läsa... puss på er alla sötisar !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0