Solen den fortsätter skina!

Japp, bad idag oxå !  :)  hämtade kilalrna vid 12, sedan drog vi ner på Risön !  där mötte vi upp Stefan,Noak,Loke,Alfred & Elias !  trevligt trevligt!!

Träffade även på KattisPattis med familj, så ungarna hade en riktig superdag på badet idag oxå !

Efter allt badande & solande, skulle vi vid 17 tiden bara upp till min mor en sväng för att hämta lite fina blomster hon hade fyndat idag, som jag skulle få  <3   då blev vi bjudna av henne på Remsle Pizzerian !!  mumsfilibabba !!! mamma,jag & grabbsen hade en underbar eftermiddag !! tack snälla mamma...  <3

Vi kom inte hem hit först vid 19 tiden... sedan vart vi så trötta av allt bad,sol & mat.. så vi har bara tagit det lugnt... ja, jag har börjat beta av den enorma tvätthögen som bildats under dessa baddagar... men nu så är det snart sluttvättat !!  :)  har även satt in en massa-läs 264 st foton i albumet som jag beställt...  :)

Efter ett stortjafs så sitter nu grabbsen & äter kvällsfika.... det skrek & gapades en hel del nyss... mellan killarna & mig... som vanligt får jag ångest direkt efteråt... men man kan inte låta dom göra som de vill hela tiden.... det ska gnällas,tjafsas & bråkas... less less less blir jag .... men nu så har vi diskuterat färdigt för idag tror jag... jag är less på att höra hur dum mamma jag är... jaja, jag vet att man inte ska ta åt sig.. men jag gör det iallfall.... 

Nä nu ska jag se om jag får dom i säng...

imorrn ska jag plantera de vackra blommorna jag fick av min mor ! ... & tvätta klart... & fixa lite annat... ska bara... ska bara.... finns hur mkt som helst att greja med egentligen när man tänker efter... så därför ska jag sluta tänka tror jag...  :)

Gonatt !


Kommentarer
Postat av: A.

Svar: Men tack så himla mycket för att jag fick komma!! :) Jätte mysigt. :) Kram!

2011-07-02 @ 02:15:05
URL: http://sadeta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0