Stooooorm!

Helloo Helloooo!

Herremije vad storm vi haft idag !  läste på aftonbladet.se att det i norrbotten var trombvarningar ! lite coolt.. men oxå lite läskigt..

Vad har hänt annars då? nja, not much.. igår var vi ner en sväng efter jobbet på marknadsmässan.. same as always.. inge konstigheter.. inhandlade nada.. billigt vart det !  :)

Hampus hittade dock ett fynd.. han är "Speed Racer" fantast.. och har köpt alla bilar som finns här på leksaksaffärn.. döm om vår förvåning när vi hittade dessa bilar i ett av stånden.. billiga dessutom ! så han har nu inhandlat inte mindre än 7 nya bilar.. för endast 140 :- ! han är så lycklig över detta & han & Johannes har lekt med dessa bilar hela dagen !

Anton han sparar sina pengar-som vanligt..  :)

Idag har vi även vart på DM i golf... SBK anordnade detta denna helgen, så idag har grabbarna gått 2 varv, gick väl sådär... de var duktiga.. men deras humör var inte så bra..trötta såklart, efter att de vägrade gå & lägga sig i tid igår... gick så pass långt att jag sa till dom att jag funderade starkt på att inte låta dom vara med på söndag..imorrn avslutas DM med 2 varv, plus 1 finalvarv.. men de lovade dyrt & heligt att skärpa till sig imorrn... och jag tror dom. prispengarna lockar dom förstås... eftersom det betalas ut preispengar till de 3 första.. och de är bara 3 killar i grabbarnas grupp, så de är ju garanterade att vinna kosing ! :)

Jag tycker att dessa tävlingar är väldans bra.. bangolf har ju ett tråkigt rykte om sig att vara "nördigt" vilket jag anser är helt fel. barnen får fina vänner, alla människor inom golfen är otroligt givmilda & snälla !  att sedan få spela hur mkt golf man vill när man vill... det är ju kanon det !

Annars har vi haft en lugn helg... lagat god mat.. rensat lite rabatter.. kollat igenom bilderna sedan den underbara klassträffen.. det var ju får himla roligt alltså ! 

Det trista just nu, är att min fot som jag gjorde illa på förra fotbollsmatchen, den verkar inte ge med sig.. har fasen fortfarnade ont... börjar nästan fundera om jag inte bröt nåt stackars ben i min fot, eller så är det en rejäl stukning helt enkelt... men hur ska jag få bort det då?!!  måste ju vara fit for fight nu på onsdag igen !

Nä nu ska jag läsa lite ... imorrn väntar tidig morron igen... sedan har vi ju den stooooora Big Brother finalen imorrnkväll att se fram emot !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0