Träna,träna,trääääääna ! :)

Goafton folks !

Den lediga dagen har försvunnit snabbt må ni tro... imorse var jag duktig efter skollämningen, jag tog mina stavar & traskade ut några kilometer, skönt !

Sedan slappade jag & läste lite ...

Efter skolhämtning, med även Noak som vi tog med oss idag, så for jag ner med killarna på staden för ett bibblan besök, 2 nya böcker senare för Hampus, så köpte vi mjukglass !!  :) glada miner hos killarna bidde det !

Hemma var det vattenkrig på schemat... med både vattengevär & vattenballonger... åsså bakade jag White Chocolate Ginger Cookies ! de fick väl godkänt av grabbarna... men de fick bara smaka en liiiiten kant..annars har det blitt för mkt slisk idag !  :)

Efter middagen kom Steffe & Loke på besök, och medans alla grabbar inklusive papporna spelade en mkt rafflande fotbollsmatch på baksidan, så gick jag & bästa Helena på en 5.2 km snabb promenad med stavarna ! så idag har jag tränat tillräkligt tycker jag !  :)

Väl hemma var det att kasta kidsen i säng... samt torkat golven .. det blev något kladdigt härhemma efter allt in & ut springande med vattenhistorien.... men nu så är det så fint såååå ! 

Nu inväntar jag The Event ! imorrn kvällsjobb !

Puss & piss & gå & lägg er !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0