Härliga helg !

Morrn morrn!

Skall strax iväg på¨jobbet heeela dagen.. men sticker in ett litet inlägg.. :)

Vi har haft en superfin helg ! första snön kom i fredags.. så klockan 22:45 var j ute med pojkarna & hade snöbollskrig ! normala familjen... det är vi det ! :D  men jag hade inte hjärta att säga till barnen att det var för sent att gå ut.. herreeguud de var ju lediga !!

efter handbollsträningen i lördags var vi hela familjen-hör & häpna ! ute på en prommis runt här på remsle.. vad otroligt vackert vi har flyttat till !! så jämarns härligt så det är inte sant !!

På kvällen var vi bbjudna till mor & far på hembakt pizza, tack underbara mamma & pappa..  <3

Sen kom bror m familj dit oxå, och vi premiärtestade pojkarnas chokladfontän som vi tog med oss... gott som tusan !!

Den testades ännu en gång senare på kvällen när 2 av Antons kompisar kom hit oxå.... massa choklad gick åt kan jag säga.. :)

Igår var det en heldag i Umeå som gällde... Anton fick spela med "de stora killarna" C-pojkarna... 2 seriematcher i Umeå,Sporthushallen,Sollefteå vann båda sina matcher stort ! och Anton fick göra sitt första mål i C-pojkar oxå !!  kul för vår duktiga kille <3

Vi hade tur oxå, och småkte med Grönlunds, så vi slappp köra ! :) Anton & Jacke gjorde hur bra som helst ifrån sig tycker jag !! grabbarna tycker det är hur stort som helst att få spela med de stora killarna.. de växer något så enormt utav det ! Anton behöver det efter allt skit som vart på skolan...

Nä hörni.. nu måste jaag iväg på jobbet !

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0