Långvecka..

Insåg just att det är en hel vecka sedan jag skrev sist... tiden går fort.. för fort känns det som..

Massor händer just nu.. och en hel del av vår lediga tid nu går åt till handbollen... massa planering & MASSA arbete från vår sida för att få hela cupen som går av stapeln till helgen, att gå runt.. tror inte att folk förstår hur mkt arbete vi ledare lägger ner på att planera inför cuper... men som sagt, det är en mkt intensiv period nu på några veckor som det är såhär... nästa vecka när allt är färdigt & färdigspelat, så kan vi nog pusta ut... :)

Nu känner jag mig bara som en elak ledare som vill få våra föräldrar i lagen att ställa upp på arbetspass som vi måste göra.. men som tur är, är de flesta väldiigt hjälpsamma & ställer upp.. men det verkar bli i år som alla andra år, att jag får ta masssor med pass... så är ni några som vill hjälpa till i Vallla skolans matsal mellan 15:00-19:30 nästa lördag med att servera middag till ett hundratal handbollsungdomar,HOJTA !! :) för just nu är det bara 1 person som kan... vi måste vara minst 3 st till..

I år har jag ju hand om 2 lag.. så det är sammanlagt 46 pass jag håller på att lägger ut... men som sagt, de flesta är duktiga på att ställa upp !

Annars då? ja, jag är sjuk.. fick va hemma från jobbet ons-tors.. för att jag haft feber,halsont..kroppsont... mått piss helt enkelt.. åsså är jag ledig nu fre-sön.. nu har det börjat att släppa i näsan ialfall... så nu är jag snorig som tusan.. men mår bättre i kroppen..

Ikväll har jag haft bror m familj här på middag... mkt trevligt !  sedan sminkade vi kidsen & de fick busa runt lite i kvarteret, även vi har haft besök av en massa monster idag ! :) såklart fick de massa karra med sig ! Milo & Hampus härjade på & knackade dörr hejvilt häromkring!

Imorrn ska vi till mor & far på middag-härligt !! 

Bildbevis från vår kväll med all sminkning, där även jag var en flitig halloween:are, får ni vid ett senare tillfälle, eftersom kameran trilskas med överläggningen av bilderna... :(  men vi var ur-vackra allihopa !! :D

Nä nu ska jag kolla klart på filmen vi ser på härhemma...

Puss & Kraaaam !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0