Projekt: Flyttning !!

Goafton vänner.. eller ja, för tillfället verkar vi inte ha många vänner... :)  blir nog lätt så när det är dax för flytt, med bärhjälp & allt vad det innebär !! :)

Hursomhelst, så har dagen spenderats åt: bärande,packande,mera bärande & mera körande ! :)

Vi har haft den fina turen att grabbarna har vart hos grannarna heöa dagen , på kalas & fått haft lite mer kul än att flytta grejer med mig & Thomas.. men nu ikväll har även de fått arbeta.. de var jätteduktiga och bar in de flyttlådor som var deras på deras respektive nya rum.. våra duktiga killar !

Vi har nyss kommit hem efter de 4 rundor det har blivit med släpkärran upp till nya huset... stort tack till min lillebror´som varit till stor hjälp idag ! Även Milo var med & fixade lite.. :)

Nu ids vi inte göra ett dyft till... men imorrn efter 12 blir det till att köra igång igen !  det är pissigt jobbigt & tungt, men himmel vad bra det kommer att kännas när det är klart !  vi kommer få det underbart på Remsle !!!  jag älskar redan huset & omgivningarna... <3  men det är klart.. en hel massa jobb återstår... fortsättning följer...

Välkomnar hem mina föräldrar som nyss landat på svensk mark oxå !!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0