Hockeykväll !

Hellooo!

Snart ska jag dra på jobbet & arbeta kvällspasset.. känns väl sisådär inför en ledig helg, men så är det ! :)

Igårkväll for jag & pojkarna ner på Nipvallen för att kolla DM finalen mellan Sollefteå & Modo... jämarns vad bilar det var överrallt !  väl framme vid entren, ser vi skylten : FULLSATT! men herreguuuuud... grabbsen vart jättejätteledsna.... men vi stod dock kvar en liten stund, typ 10 min med några andra trogna som oxå stod & frös... vi var väl kanske 10-15 pers därute, och säkert 50-60 pers som redan hade gått därifrån för att det var fullsatt.. men vi väntade som sagt en stund, och just innnan vi skulle gå till bilen så kommer en man & öppnar dörren & säger" nä nu chansar vi.. ni är bara några stycken, in med er ! " ooooo vad glada vi blev alla vi som väntade därute ! vi kom in !!  wohoo ! alla nöjda & glada ! , ja, kanske inte de som vi mötte som vände & hade gått därifrån... men vi var nöjda !!

Matchen var riktigt bra & kul att kolla på ! och så mkt folk inne i Nipvallen !!  skoj !!

Vi kom hem vid 21:30, så det var march i säng för grabbsen... Anton han går på skolan idag iallfall... han har ju fått vara hemma sedan i måndags för den hemska huvudvärken & halsondan... men nu verkar det ha vänt ! som tur är !

Nä nu ska jag på bibblan en sväng innan jag hämtar Hampus & hinner skjutsa hem honom innnan jag ska på jobbet ! hejsvejs !

Förresten, nån som vill hitta på nåt imorrn på dagen? typ lite grillning, pulka,skidor, vad som helst?? nåt skoj bara !! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0