Veckan som gått...

Goafton vänner !

Nu är det en vecka sedan sist... helt ärligt så hinner jag inte mkt nuförtiden... mer än att jobba,handbollen,äta & sova... så är det.

Det är en väldigt intensiv period nu med allt möjligt känns det som... hinner liksom inte med något.. det bara snurrar på runt runt hela tiden... visst, jag gillar när det är action hela tiden... men jag känner ibland att jag inte hinner med mig själv... det har börjat att komma i kapp mig nu... måste lära mig att ta mig tid till mig själv... ego ? ja, kanske ni tycker det. 

Men den här tiden som är nu.. kommer ju att lugna ner sig så småningom, det är man ju medveten om... så vi kör på ! :)

Idag fyller min kära pappa 58 år ! så ikväll har vi vart & firat honom tillsammans med bror & familjen... barnen lekte järnet som vanligt... :)

Annars idag har jag ägnat dagen till att städa, tvätta, diska... allt liksom staplas på under veckorna... men nu är jag i fas !

Anton han hängde med hem till Jacke efter träningen.. de hade haft skoj ! kul det.

Hampus han skjutsade jag till William W, vid 11 tiden, och han var där ända till 16... och de var fortfarande inte nöjda med att leka,... :)  så imorrn kommer William hit vid 11... :)  pojkarna har t.o.m hunnit med ett x antal mobilsamtal.. samt sms... under kvällen..:)  gulliga de... det klickar verligen mellan dessa två ... kul när barnen skaffar kompisar från andra skolor, och att de hittat varann genom handbollen ! kan tänka mig att de lär stå & skjuta handboll i källarn hela dagen imorrn.. :D

Ikväll startade ju Mellofesten igen oxå ! underbart !!
Vinnarna ikväll blev som vi trodde... Loreen & Dead By April... mkt bra nummer !  men Sean Banan var ju även en given favvo här hemma... såklart !

Nu ska jag snart få grabbsen i säng... och mig själv....
Puss & Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0